Ga naar hoofdinhoud

Veenstra|Fritom neemt transport Bosma Logistiek over

Veenstra|Fritom uit Heeg en Bosma Logistiek uit Heerenveen gaan vanaf 1 mei 2022 hun logistieke krachten verder bundelen. Dat hebben beide bedrijven vrijdag bekend gemaakt. Veenstra|Fritom verstevigt hiermee haar positie als logistieke partner voor haar klanten en Bosma Logistiek gaat zich verder toeleggen op het aanbieden van warehouse activiteiten van gevaarlijke stoffen.

Veenstra|Fritom en Bosma Logistiek werken al enkele jaren samen voor verschillende transport- en warehousing activiteiten en vanaf 1 mei zet Veenstra|Fritom de transportactiviteiten van Bosma Logistiek voort. De overname van deze transportactiviteiten is in goed overleg en goede harmonie gegaan, waarmee de sterke punten van beide bedrijven in de toekomst nog beter naar voren komen.

“De overname van de transportportefeuille van Bosma Logistiek past volledig bij onze groeiambities als logistieke dienstverlener. Door het verder intensiveren van onze samenwerking, verstevigen wij de positie als logistiek partner en kunnen wij onze klanten nu, en in de toekomst, nog beter bedienen. Beide familiebedrijven vullen elkaar goed aan qua dienstverlening”, zegt Wessel R. Veenstra, directeur van Veenstra|Fritom.

“De overname van de transportactiviteiten door Veenstra|Fritom is geen eenvoudige, maar wel een weloverwogen beslissing geweest”, aldus Mark Bosma, eigenaar van Bosma Logistiek. “Door de overname kan Bosma zicht verder concentreren op de warehousing van gevaarlijke stoffen en de daaraan verbonden logistieke dienstverlening. Daarnaast kunnen we ook gebruik maken van het netwerk van Veenstra|Fritom.”

Het verhaal van Veenstra|Fritom begint in 1928. Bijna 100 jaar later werken op verschillende afdelingen ca 130 medewerkers samen aan de beste logistieke oplossingen voor de klant. De dienstverlening van Veenstra|Fritom bestaat uit transport, expeditie, warehousing en overige logistieke oplossingen. Veenstra|Fritom is onderdeel van de Fritom Group, de slimme logistieke dienstverleners op zoek naar de beste logistieke oplossingen.

Bosma Logistiek is ontstaan in 1923 en viert volgend jaar haar honderdjarig jubileum. Het bedrijf is oorspronkelijk opgestart in Akkrum en is in 2005 verhuisd naar Heerenveen. Daar heeft Bosma Logistiek zich steeds meer toegelegd op de opslag en de handling van met name gevaarlijke stoffen,  ADR-goederen. Daarnaast slaan zij ook niet ADR-geclassificeerde producten op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer