Verduyn Group neemt Troost Group over • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Verduyn Group neemt Troost Group over

Verduyn Group Nederland uit Hoofddorp heeft per 1 september de Troost Group uit Middelharnis overgenomen. “De naam Troost Group en de activiteiten van de vestiging in Middelharnis blijven gehandhaafd. De Verduyn Group neemt al het personeel en materiaal over van de Troost Group. Continuïteit van de huidige dienstverlening is voor ons van het grootste belang”, aldus Arjo Verduijn, CEO van de Verduyn Group.

De Troost Group bestaat uit twee onderdelen: Troost Transport Middelharnis, dat hoofdzakelijk containertransporten verzorgt door geheel Europa en Troost Logistics met eigen warehouse activiteiten voor zowel food als non food. Daarnaast beschikt men over een AEO-douane vergunning en over een vloot van reefer containers. Deze worden voornamelijk ingezet richting Ierland en Verenigd Koninkrijk voor geconditioneerde goederen, zowel diepvries als vers.

De Verduyn Group heeft vestigingen in Antwerpen, Hoofddorp en Constanta (Roemenië) en transporteert bitumen, (reefer) containers, brandstoffen en broom.

“Het profiel van de Troost Group past uitstekend in ons portfolio. Wij hebben daarom ook veel vertrouwen in de toekomst van dit uitstekende bedrijf”, meent Arjo Verduijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer