Ga naar hoofdinhoud

Versterking managementteam Koopman Logistics Group

Koopman Logistics Group heeft per 1 januari 2015 Lou Jedeloo benoemd tot Director International Business. Jedeloo, die een brede kennis en ervaring in de automotivebranche bezit, zal zich hoofdzakelijk gaan bezighouden met het positioneren van Koopman bij leasemaatschappijen, grote fleetowners en autofabrikanten.

Lou“De aanstelling van Lou Jedeloo is voor Koopman Logistics Group een mooie stap om ons bedrijf succesvol de volgende fase in te laten stromen,” licht Jon Kuiper, algemeen directeur Koopman Logistics Group, toe. “In het snel veranderende automotivelandschap richt Koopman zich vooral op het aanbieden van nieuwe diensten in de logistieke keten van automobielen. Jedeloo beschikt met zijn jarenlange, internationale ervaring op het gebied van marketing en accountmanagement over de juiste eigenschappen om Koopman als leidende dienstverlener op het gebied van automotive logistics in de Benelux en Duitsland nóg beter op de kaart te zetten.”

Automotive

Lou Jedeloo werkte na zijn studie Business Economics in Maastricht en Bergamo onder meer voor Mercedes-Benz Nederland en AkzoNobel. Daarnaast was hij zelfstandig ondernemer. Zijn automotive-ervaring is vooral gericht op marketing, internationaal accountmanagement en het versterken van merkidentiteit. Binnen Koopman Logistics Group zal Jedeloo deel uitmaken van het managementteam.

Koopman onderscheidt zich in zowel het aflever- als het remarketing-proces door de mogelijkheid om grote aantallen voertuigen met een zeer korte doorlooptijd te verwerken en te vervoeren. Voor de klanten van Koopman, zoals leasemaatschappijen en autoverhuurbedrijven, levert doorlooptijdverkorting een forse kostenbesparing op, onder meer vanwege de reductie van werkkapitaal.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer