VIDEO - Cornelissen zoekt De Verbinding • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

VIDEO – Cornelissen zoekt De Verbinding

Transport- en logistiek familiebedrijf Cornelissen zet haar strategie kracht bij door een expliciete focus op de chauffeur. Het bedrijf start een campagne genaamd ‘De Verbinding’, die de chauffeur benadrukt en complimenteert. Het is volgens Cornelissen de chauffeur die de economie en de maatschappij draaiende houdt.

Cornelissen zegt in te zetten op groei. Door aankopen, wagenpark, groei in klanten en omzet, marktaandeel en afzetgebied, maar ook in personeel en dan vooral chauffeurs. Daarbij wil het bedrijf vooral ‘klein’ blijven. Klein staat voor de verbinding. Het familiaire, de korte lijnen, het informele, het plezier, het benaderbare, de trots en het verantwoordelijkheidsgevoel van #teamcornelissen in hun maatschappelijke en economische rol, mogen niet verwateren naarmate de organisatie groeit.

Om die waarden binnen Cornelissen te waarborgen start nu te campagne ‘De Verbinding’. Met deze campagne in samenwerking met ROSH Studios, rekent vooruitstrevende transporteur af met het zogeheten top-down model. Cornelissen positioneert zichzelf op de werkvloer of liever gezegd in de cabine. De organisatie is in dienst van de chauffeur.

De chauffeur is het uithangbord van Cornelissen, zowel intern als extern. Ze hebben geen nummers, maar namen. Zij besturen letterlijk en figuurlijk het bedrijf. De chauffeur verdient daarom alle mogelijke waardering en erkenning die het familiebedrijf kan geven voor het vakmanschap dat zij leveren. Hun werk en toewijding dient iedere producent en iedere consument in Nederland en daarbuiten. Zoals in de campagnevideo wordt uitgedragen is de chauffeur het essentiële radartje in de connectie met elkaar en de wereld waarin we leven: De Verbinding!

Nergens in haar campagne laat Cornelissen weten dat De Verbinding iets te maken heeft met een mogelijk gebrek aan chauffeurs, maar het nodigt mensen wel uit te solliciteren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer