Vinturas benoemt nieuwe CEO • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Vinturas benoemt nieuwe CEO

De Raad van Commissarissen van Vinturas heeft aangekondigd dat Ronald Kleijwegt is benoemd als nieuwe CEO. Hij volgt Jon Kuiper op.

Ronald heeft een internationale carrière opgebouwd in EMEA, Noord- en Zuid-Amerika en Azië en is een zeer ervaren senior executive met meer dan 25 jaar ervaring in internationale supply chain, logistiek en IT.

Voortbouwend op wat Vinturas al heeft bereikt in digitalisering van de automotive supply chain, zal Vinturas onder zijn leiding haar strategische groeirichting aanscherpen en haar organisatie ontwikkelen, partnerschappen versterken en nieuwe relaties opbouwen.

Meest recentelijk was Kleijwegt GVP Global Sales en Managing Director EMEA bij Blume Global, waar hij liet zien in staat te zijn waarde te creëren voor klanten door het aanbieden van digitale platformoplossingen. Voordat hij in die rol werd benoemd, bekleedde hij uitvoerende managementfuncties bij Compaq, Hon Hai/Foxconn en HP.

“Ik ben enthousiast om Vinturas te leiden. Het is mijn streven om het bedrijf te laten groeien door de unieke block chain en digitale technologie te gebruiken in de auto- en andere voertuigindustrieën. Het is een spannende tijd om bij Vinturas aan de slag te gaan nu met name de auto-industrie drastische veranderingen en kansen doormaakt”, aldus Ronald Kleijwegt.

Kleijwegt volgt Jon Kuiper op, die vanaf het begin bij Vinturas was betrokken. Het is nog niet bekend wat Kuiper gaat doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer