Ga naar hoofdinhoud

Voorzitter Bovag stapt op na vermeende misstanden

De voorzitter van Bovag, Bertho Eckhardt, legt zijn functie neer. Het Bovag-bestuur heeft zijn terugtreden geaccepteerd.

Het terugtreden van Bertho Eckhardt volgt op zijn terugtreden als lid van de Raad van Commissarissen van Bovemij Holding. Eind vorig jaar werd er een onderzoek ingesteld bij Bovemij, nadat een klokkenluider melding had gemaakt van misstanden. “Dat onderzoek heeft een vervolgonderzoek gekregen en daar zijn dingen geconstateerd waardoor Eckhardt besloten heeft terug te treden”, aldus een woordvoerder van Bovemij tegen RTL Nieuws.

Eckhardt is nu van mening dat de toekomst van Bovag gebaat is bij een nieuwe voorzitter. Bertho Eckhardt laat weten de mobiliteitsbranche altijd een warm hart te zullen toedragen en wenst de ruim negenduizend Bovag-leden alle goeds in de enerverende toekomst die ze te wachten staat.

Totdat een opvolger is gevonden, neemt vice-voorzitter Derk de Haas de taken van de algemeen voorzitter waar, in nauwe samenwerking met de rest van het verenigingsbestuur van Bovag. Derk de Haas: “Het verenigingsbestuur is Bertho erkentelijk voor al het werk dat hij voor Bovag en de Bovag-leden heeft verzet.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer