Ga naar hoofdinhoud

VSDV neemt Hessing Logistiek over

Van Straalen & De Vries (VSDV)  neemt Hessing Logistiek over. Dat bevestigt VSDV na eerdere berichtgeving van bedrijfswagenjournalist Alex Miedema.

Hessing Logistiek is net als VSDV gevestigd in Zwaagdijk-Oost. Begin 2023 echter wordt de nieuwe groentefabriek van Hessing Supervers in Greenport Venlo geopend. Door de opening van deze nieuwe productielocatie veranderen ook de transportbewegingen van Hessing Logistiek. Daarom is Hessing gaan kijken naar de meest logische manier om het logistieke proces in de toekomst in te richten. Na verschillende mogelijkheden te hebben onderzocht is de directie van Hessing tot de conclusie gekomen dat uitbesteden van het transport de meest logische keuze is en in het beste belang van de werknemers en organisatie.

VSDV past dus het beste bij de wensen van Hessing en daarom neemt VSDV per 1 januari a.s. alle 42 trucks, 60 trailers van Hessing Logistiek over. Ook alle chauffeurs en kantoormedewerkers behoren tot de overname. Het duurt nog ruim een jaar voor dat de afdeling Expeditie gaat verhuizen naar Venlo, vanaf 2024 wordt dan begonnen met afschalen via natuurlijk verloop en stoppen met charters. Volgens de berichten blijft verder alles hetzelfde.

Eén reactie op “VSDV neemt Hessing Logistiek over

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer