Ga naar hoofdinhoud

Wesley van Hoeijen nieuwe directeur Van Opdorp

Wesley van Hoeijen (40) is vanaf 1 maart 2020 de nieuwe algemeen directeur van Van Opdorp Transportgroep uit Sas van Gent. Hij volgt Manon van Opdorp op, die sinds 2008 de volle verantwoording voor het bedrijf heeft.

Manon van Opdorp, vierde generatie van de grondlegger van het transportbedrijf: “Wesley deelt onze normen en waarden en ook qua toekomstvisie liggen we op één lijn. Na een inwerkperiode zet ik straks met een gerust hart een stapje omhoog en las ik daarnaast een sabbatical in. Al blijf ik als enig aandeelhouder én naamdrager natuurlijk betrokken. Ook in de toekomst. Ik ben immers te geïnteresseerd, gedreven en gepassioneerd om Van Opdorp Transportgroep helemaal los te laten.” Van Hoeijen heeft bijna 20 jaar ervaring in de wereld van wegtransport. Hij heeft 18 jaar bij Verbrugge gewerkt als onder andere Operations Manager. In zijn laatste functie bij Kloosterboer was Wesley verantwoordelijk voor de operationele buitendienst in de haven te Vlissingen.

Manon van Opdorp en Wesley van Hoeijen

Wesley van Hoeijen: “Voor mij was het tijd voor een nieuwe stap in mijn carrière. Ik ben onder de indruk van de kwaliteit van dienstverlening binnen de onderneming. Graag draag ik dan ook mijn steentje bij aan het verder ontwikkelen van het bedrijf. De identiteit van Van Opdorp Transportgroep die in de loop der jaren door Manon is voortgezet, sluit naadloos aan op mijn visie. Mijn ondernemershart gaat hier dan ook sneller van kloppen. Ik kijk erg uit naar de toekomstige samenwerking met mijn nieuwe collega’s, onze klanten en leveranciers.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer