Westerman Multimodal bouwt nieuw hoofdkantoor en warehouse • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Westerman Multimodal bouwt nieuw hoofdkantoor en warehouse

Westerman Multimodal Logistics is gestart met de bouw van een nieuw hoofdkantoor en warehouse, De locatie op bedrijventerrein De Grift in Nieuwleusen wordt op dit moment bouwrijp gemaakt. Projectontwikkelaar DHG voert de algehele regie over de bouw en de uitvoering is in handen van Groothuis Bouwgroep uit Genemuiden.

Het pand zal 2.161 m² kantoor en bijna 37.500 m² warehouse omvatten. De uitbreiding is nodig vanwege de grote toename in vraag naar opslag- en assemblage capaciteit van diverse bestaande en nieuwe klanten van Westerman. De totaal beschikbare warehouse capaciteit binnen Westerman groeit na ingebruikname van het pand naar  100.000 m².

De verwachting is dat het pand in juli 2020 opgeleverd zal worden. Bij de ontwikkeling van het bedrijfspand is veel aandacht besteed aan het welzijn van alle medewerkers, dit komt onder andere tot uitdrukking aan veel lichtinval binnen.

Met deze nieuwbouw accommodeert Westerman de groei die het bedrijf doormaakt en biedt ze state of the art opslagcapaciteit voor bestaande en nieuwe klanten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer