Wever Totaal Transport maakt doorstart • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Wever Totaal Transport maakt doorstart

Het failliete transportbedrijf Wever Totaal Transport in Emmen maakt een doorstart. Dat meldt RTV Drenthe. Naar verwachting kunnen alle 29 medewerkers aan het werk blijven.

Wever Totaal TransportWever Totaal Transport, dat al sinds 1927 bestaat, werd vorige week failliet verklaart. De doorstart wordt gemaakt onder de bestaande eigenaren van Wever, Laura Wever samen met haar vader Geert. Wever moest de afgelopen jaren flink de reserves aanspreken om te overleven, maar kon de crisis uiteindelijk niet bolwerken. Volgens Laura Wever is er dit jaar zelfs winst gemaakt en zijn er nu plannen om een tweede vestiging in Nieuwegein te openen.

De afgelopen dagen werden de activiteiten van het bedrijf gewoon voortgezet.

Bron: RTV Drenthe

 

Eén reactie op “Wever Totaal Transport maakt doorstart

  • Frits Noorman

    Het is zondemeer voor het personeel ontzettend goed nieuws, al had ik hun liever een andere (fatsoenlijke) werkgever gegund. Het zou helemaal top en lachwekkend zijn geweest indien bijvoorbeeld Wetra-EDC de failliete onderneming Wever Totaal Transport zou hebben overgenomen. Geert Wever die zelf altijd een ander scherp veroordeelt vanwege een faillissement en het vervolgens zelf (bewust of onbewust) veroorzaakt, kan nu zijn negatief oordeel over een ander achterwege moeten laten. Hopelijk gaat Wever spoedig iets doen aan het achterstallig onderhoud van het rijdende materieel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer