Ga naar hoofdinhoud

Willem Veekens verruilt Ceva voor GXO

GXO benoemt Willem Veekens als nieuwe Managing Director voor Nederland en België. Veekens zal zich richten zich op het realiseren van verdere groei, voortgaand op het recordaantal magazijnstart-ups dit jaar. Veekens is afkomstig van Ceva.

Veekens zal bij GXO het team leiden en zich concentreren op zowel operational excellence als klanttevredenheid voor bestaande en nieuwe activiteiten in Nederland en Belgie. . Het team zal ook blijven werken aan een cultuur waar de GXO kernwaarden centraal staan door de betrokkenheid en motivatie van medewerkers te vergroten. Hiermee onderscheidt GXO zich van concurrenten en creeert het waarde voor alle partijen.

“We zijn verheugd Willem Veekens te mogen verwelkomen in ons Europese team”, aldus Paul Mohan, Managing Director, Continental Europe bij GXO. “Willem brengt meer dan twee decennia aan ervaring in de Europese contractlogistiek mee. Zijn expertise op het gebied van klantenservice, operations, verkoop en betrokkenheid van mensen zal een belangrijke rol spelen bij het voortzetten van de uitzonderlijke groei van GXO in Nederland en België, die dit jaar een recordaantal magazijn starts heeft gezien.”

Voordat Veekens bij GXO kwam, was hij Managing Director BeNeLux voor CEVA Logistics, waar hij ook verschillende senior director-functies bekleedde.

Foto: Warehouse Totaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer