Verspui Trucks biedt 'Engelse zonneklep' aan • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Verspui Trucks biedt ‘Engelse zonneklep’ aan

Truckspecialist Verspui Trucks biedt sinds kort een zogeheten Engelse zonneklep aan speciaal voor DAF XF Space Cab cabines. De eerste klant ging hier onlangs mee de weg op. Verspui Trucks staat bekend om het inwilligen van speciale wensen wanneer het om nieuwe trucks van DAF gaat. De Engelse zonneklep is ontwikkeld op verzoek van klanten.


De nieuwe zonneklep heeft het kenmerkende klassiek uiterlijk inclusief chromen randje. Echter met de stroomlijn zit het beter dan op het eerste gezicht lijkt: bij de bevestiging boven de voorruit aan de cabine zijn twee sleuven open gelaten die nauwelijks zichtbaar zijn. Ook zijn bevestigingpunten voor toplichten aangebracht en ook het chromen afwerk randje aan de buitenzijde van de klep ontbreekt niet bij deze nieuw zonneklep. Vanzelfsprekend is er ruimte om op de zonneklep Michelin poppen te monteren.

Volgens Verspui Trucks hebben diverse klanten de Engelse zonneklep al besteld. Zij willen graag een moderne truck met nostalgische accessoires, waarmee hun DAF-truck een persoonlijk tintje krijgt en een unieke uitstraling.

Verspui Trucks is een specialist als het om opgebouwde DAF trucks gaat. Bij een deel van hun klantenkring is de truck meer dan een werktuig waarmee lading van A naar B wordt gereden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer