Ga naar hoofdinhoud

Foto’s: Dikke Actros voor Pastoor

Het wagenpark van Pastoor Logistieke Dienstverlening (PLD) is onlangs uitgebreid met een derde truck: een Actros 1848 LS SilverStar Edition met GigaSpace-cabine. Het transportbedrijf uit Oosterhout vervoert diverse soorten lading, waaronder (stuk)goederen en zeecontainers. Bovendien is PLD actief in het geconditioneerd vervoer. Mercedes-Benz truckdealer Rüttchen heeft de dikke Actros geleverd.

De Actros 1848 LS SilverStar Edition is de eerste Mercedes-Benz truck voor PLD. De truck met luchtgeveerde vooras is rijk uitgerust met veel moderne Mercedes-Benz Trucks-systemen en functionaliteiten. Ook beschikt de Actros over Fleetboard. De Inzetanalyse van dit telematicasysteem geeft chauffeurs handvatten voor een zuinigere en veiligere rijstijl. Bovendien neemt de logistiek dienstverlener Fleetboard-module Service & Uptime af, waarmee onderhoud efficiënt wordt ingepland en ongeplande stilstand wordt geminimaliseerd. Hierbij biedt de Mercedes-Benz truckdealer professionele begeleiding.

De SilverStar is luxueus uitgerust, zowel van binnen als van buiten. De buitenkant van truck is voorzien van zijskirts en luchthoorns. Op het gebied van verlichting is uitgepakt met onder meer Bi-Xenon-koplampen, diverse ledlampen, zwaailampflitsers op de cabine en andere werklampen. Zelfs de Mercedes-Benz ster op de grille is verlicht. De royale GigaSpace-cabine is van alle gemakken is voorzien, namelijk een boven- en onderbed met premium matras, chauffeurstafel, koelkast, standverwarming en -airco, soundsystem en DAB+-radio. Het exterieur van de cabine is uitgevoerd in klantkleuren: metallic zwart met groene accenten. Het interieur is uitgevoerd in de SilverStar-kleuren: de bestuurders- en bijrijdersstoel zijn voorzien van groene stiknaden en ook de bies van de driedelige mattenset draagt dezelfde kleur. De lederen deurpanelen, het dashboard en het stuurwiel geven de binnenkant van de truck een luxe uitstraling, evenals de ambiente interieurverlichting. Het SilverStar-logo komt op diverse plekken terug: op de mattenset, in de unieke instaplijst en op de stoelen.

Pastoor Logistieke Dienstverlening is een transportonderneming uit het Noord-Brabantse Oosterhout. Het in 2013 opgerichte bedrijf beschikt over een bescheiden truckvloot waarmee het diverse transportoplossingen biedt: van vervoer van zeecontainers tot (stuk)goederen en van geconditioneerd tot ADR-transport. PLD rijdt voor diverse opdrachtgevers in heel Europa, maar is met name actief in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Het wagenpark bestaat nu uit in totaal drie trekkers, waarvan er dus één de zilveren ster op de grille draagt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer