Ga naar hoofdinhoud

Fred Biskop blijft maar nieuwe Scania’s kopen

Fred Biskop Transport uit Roosendaal breidde eerder al het wagenpark uit met drie nieuwe Scania’s en schaft nu nog eens twaalf nieuwe Scania’s aan. Deze stap past geheel in de filosofie van Fred Biskop Transport om haar ecologische footprint te verkleinen. Dit wordt nog versterkt door de toepassing van Scania Ecolution in de vorm van training en coaching van de chauffeurs. Alle trucks komen compleet en in kleur van het bedrijf af-fabriek. Dit verkort de doorlooptijd aanzienlijk en daardoor zijn de voertuigen sneller inzetbaar.

De eerste negen trucks van de nieuwe badge zijn reeds geleverd en de resterende voertuigen volgen later dit voorjaar. De eerste Scania’s zijn internationale trekkers van het type S450 met de, nu al, legendarische 450 pk 13-liter SCR-only motor. Deze motor bezit meerdere (inter)nationale brandstofrecords bij de vakmedia. Verder zijn de trekkers rijk uitgerust met een breed pakket aan comfort- en veiligheidsverhogende extra’s. Ook zijn inmiddels zes Scania R410 trekkers afgeleverd voor Benelux-toepassingen. De R-cabine heeft een instaptrede minder dan de S-cabine en is met name interessant wanneer er vaker in- en uitgestapt wordt. Ook deze trucks zijn royaal gespecificeerd.

Voor de nationale distributie krijgt Fred Biskop Transport in het voorjaar drie stuks Scania P250 bakwagens geleverd die zijn voorzien van de verlengde dagcabine. Ook deze 9-liter 250 pk motor is SCR-only en draagt bij aan de verlaging van de CO2 uitstoot. Deze trucks worden uitgevoerd met een Hertoghs schuifzeilen opbouw met een zijdeur en achtersluitende laadklep.

Fred Biskop Transport beschikt over een wagenpark van twintig trekkende eenheden en een vaste en een flexibele poule aan chauffeurs. Kwaliteit, flexibiliteit en snelheid staan in de dienstverlening voorop. Deze dienstverlening omvat een breed pakket aan activiteiten, zoals: groupage Benelux en Noord-Frankrijk, containervervoer, distributie palletgoed en stukgoed Europa, volumegoederen, speciaal transport en koeriersdiensten. Ook beschikt het bedrijf over ruim 20.000 m2 op- en overslagcapaciteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer