Stralis X-Way als LZV voor Korevaar • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Stralis X-Way als LZV voor Korevaar

Recycling Centrale Korevaar uit Groot Ammers heeft onlangs een nieuwe Iveco Stralis X-Way AT260X42Y/PS met 25t VDL haakarmsysteem in gebruik genomen.

De 3-assige X-Way met gestuurde hefbare naloopas is uitgerust met een 420pk en 2000Nm krachtige Cursor 11 dieselmotor met Hi-Tronix versnellingsbak. Iveco-dealer Schouten uit Alblasserdam leverde het voertuig af.

Recycling Centrale Korevaar (RCK) uit Groot Ammers staat bekend om haar volledige dienstenpakket.  Naast ‘afvalinzameling’ in de meest ruime zin van het woord, richt zij zich ook op veegactiviteiten en plaagdierbeheersing. Daarnaast heeft RCK een nieuwe afvalstroom ontwikkeld waar droog en schoon afval wordt ingezameld als GrondStoffenMix en het afval zoveel mogelijk wordt hergebruikt als grondstoffen. De nieuwe Stralis X-Way wordt onder andere ingezet als LZV om de diverse stromen van RCK af te voeren naar de grondstoffenindustrie. Hiervoor is het voertuig onder andere voorzien van een hydraulisch wegklapbare achterbumper en een 50mm vangmuilkoppeling.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer