Ga naar hoofdinhoud

Twee nieuwe Stralis’ LNG voor Voets

Voets Transport uit Eerstel heeft twee nieuwe Iveco’s Stralis NP460 toegevoegd aan haar wagenpark. Het transportbedrijf rijdt al met twee Stralis’ NP400. Het aandeel LNG-trucks bij Voets wordt dus in één keer verdubbeld.

Directeur Rob Voets vertelt vol trots over zijn bedrijf dat 13 jaar geleden werd opgericht na overname van BECX Transport. Een bedrijf met een flink klantenbestand en stabiel wagenpark dat daarna een groei doormaakte. Het was hard werken en het hoofd boven water houden tijdens de crisis. “Zonder mijn team had ik het niet gekund. Wij werken al jaren met elkaar en hebben wat werk betreft hetzelfde DNA.”

Voets: “Ons wagenpark telt momenteel 59 voertuigen. Heel divers met voor ieder specifiek transport een geschikt voertuig.” Voets Transport is FORS gecertificeerd voor transport met (volume) opleggers naar de UK. Het bedrijf vervoert met name in Benelux maar ook bestemmingen in Duitsland en Frankrijk vormen geen enkel probleem.

Bert Mingels van Iveco NLS en Rob Voets (links)

Met de aanschaf van de twee nieuwe Iveco LNG trucks telt het wagenpark van Voets vier LNG voertuigen. Rob Voets noemt Heras, ZND en AB InBev waar Voets Transport verantwoordelijk is voor het transport. “Door te kiezen voor duurzame LNG trucks van Iveco dragen wij ons steentje bij aan een beter milieu.”

Voets was volgens Iveco de eerste in Nederland die gebruik ging maken van het Europese Bio For You project en maakt opnieuw als eerste gebruik van het CEFF/Shell project.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer