Vijftien Talsons voor Modexpress • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Vijftien Talsons voor Modexpress

Modexpress, een gespecialiseerde logistieke dienstverlener rond mode en confectie, heeft onlangs vijftien nieuwe Talson trailers aangeschaft. Modexpress is een bekende klant van Talson. “We hebben een hoogwaardig product dat vervoerd moet worden in een speciale, robuuste trailer”, zegt Joep Uijen, manager logistic solutions van Modexpress.

“Het succes van Modexpress zit hem in de afspraken met klanten en de mate waarin die worden nagekomen”, zegt Uijen. Modexpress is voortgekomen uit een ouder bedrijf, uit de tijd dat er nog veel met halfproducten tussen West- en Oost-Europa gereden werd. De hoofdactiviteit van Modexpress is nu het bedienen van klanten in de meeste West Europese landen. Opvallend daarbij is dat Modexpress daarbij streeft naar lange termijn relaties. “Dat geldt voor zowel klanten als voor leveranciers.”

“We kenden Talson natuurlijk al van de tijd dat we nog veel op Oost Europa reden. De wegen waren toen bar en boos, maar de trailers bleven heel. Onze oudste Talson dateert van 1996, is dus 22 jaar oud. Talson hoeft zich bij ons dus niet te bewijzen. Van de nu aangeschafte trailers, verwachten we dat die zeker nog vijftien jaar mee zullen gaan.” Joep Uijen laat zijn trailers ‘om de hoek’, bij een partner waarmee Modexpress al jaren samenwerkt, servicen. “Zo verzekeren wij ons van een optimale inzet van onze trailers en houden we onze Talson trailers in de best mogelijke conditie. Dat zijn we aan onszelf, het eindproduct en natuurlijk aan onze klanten verplicht.”

De nieuwe Talson trailers van Modexpress zijn uitgerust met het Talfix systeem voor hangende confectie. “Een ideaal systeem dat bijna de gehele confectiebranche gebruikt”, zegt Johan Verdonschot van Talson. “Maar de trailers zijn ook geschikt om bijvoorbeeld een dubbele laadvloer in te monteren. De wanden zijn zo sterk, dat de vloer tien ton lading kan dragen, zonder problemen. Verder is er ook een luchtvrachtvariant van onze trailer”, aldus Verdonschot.

Modexpress biedt zijn klanten een compleet pakket aan diensten. Er wordt dus niet alleen confectie en mode op maat vervoerd, maar de onderneming neemt het gehele logistieke proces van zijn klanten desgewenst over. “We kunnen van onze klanten de complete supply chain overnemen, waarbij we razendsnel op hun logistieke wensen kunnen inspelen, en waarbij we de tijdelijke opslag kunnen verzorgen. Daarbij zijn we ons in het hele proces sterk bewust van de kwaliteitseisen die onze klanten verwachten en werken we vanuit meerdere opslaglocaties, om klanten snel te kunnen bedienen.” “Nieuw is daarbij dat we ook inspelen op  trends zoals e-commerce. We verzorgen dus desgewenst alle services rond webwinkels van onze klanten, inclusief de retouren. In het geval van een nieuwe collectie, kunnen we snel schakelen en zorgen dat die voor klanten precies op het juiste moment beschikbaar is. Niet alleen onze kleding is op maat, onze services zijn dat ook.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer