Aviflora vervoert bloemen met 5,5 tons MAN TGE • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Aviflora vervoert bloemen met 5,5 tons MAN TGE

Sinds begin dit jaar heeft Aviflora ter bevoorrading van haar eigen vier bloemenwinkels op Schiphol Centrum en voor de twee winkels in Amsterdam-Centrum en Eindhoven Airport een nieuwe MAN TGE 6.180 in gebruik.

Aviflora heeft na diverse gesprekken met verkoper Alex Tol van MAN dealer BTS Hoofddorp bewust gekozen voor de TGE. Redenen om voor de TGE te kiezen waren onder meer de nieuwe dubbellucht achteras die garant staat voor een hoog laadvermogen, een 180 pk sterke motor, de professionele uitstraling, en last but not least de aandacht en service van de dealer, die zich nabij de hoofdvestiging van Aviflora in Hoofddorp bevindt.

Het grootste pluspunt hierin is een 5,5 ton chassis met een bruto laadvermogen van 2.255 kg laadvermogen inclusief 1.000 kg laadklep, dit alles geleverd op vrachtwagenkenteken. Het personeel van Aviflora is daarom ook opgeleid tot een C1-rijbewijs, om met de TGE te kunnen rijden.  

Aviflora is al decennia lang verbonden met Nederlands grootste internationale luchthaven. Al in 1952 verkocht het bedrijf bloemen op Schiphol-Oost. Daar werden de eerste bloemen en planten verkocht in het stationsgebouw van de toenmalige vertrekhal. Toen de luchthaven in de jaren zeventig verhuisde naar het geheel nieuwe Schiphol-Centrum, verhuisde Aviflora natuurlijk mee. Aanhoudende groei maakte dat het bedrijf meerdere vestigingen opende, ook op andere locaties dan Schiphol. Zo is Aviflora ook te vinden op de Eindhovense luchthaven en op de Singel in hartje Amsterdam. De oprichting van een groothandelsbedrijf heeft ertoe geleid dat Aviflora inmiddels door heel Nederland bezorgt. De nieuwe MAN TGE zal voornamelijk worden ingezet op de route tussen de veiling en de winkels op Schiphol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer