B-ONE en WABCO presenteren Intelligent Trailer Program • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

B-ONE en WABCO presenteren Intelligent Trailer Program

B-One en WABCO introduceren op de morgen van start gaande Carrosserie Vakdagen in Gorinchem een heel nieuw concept in de aftermarket, het innovatieve Intelligent Trailer Program. Het bestaat uit snelle, makkelijke en betaalbare systemen voor bestaande trailers, die zichzelf terugbetalen en waarmee de transporteur zijn exploitatiekosten aanzienlijk kan reduceren.

b-one_wabco“Veel transporteurs worden elk jaar weer geconfronteerd met stijgende operationele kosten, onder andere veroorzaakt door trailerschades,  boetes door overbelading en stijgende brandstofkosten. Met het WABCO Intelligent Trailer Program kunnen we hiervoor een breed scala aan concrete oplossingen bieden”, licht Paul Greijn, directeur van B-ONE toe.

Jasper Kappen, Aftermarket leader bij WABCO: “De samenwerking met het B-ONE grossiersnetwerk heeft voor ons een aanzienlijke meerwaarde omdat zij niet alleen beschikken over landelijke dekking, maar ook omdat zij deze oplossingen als totaalpakket turn-key kunnen aanbieden aan hun klant, degene waar zij dagelijks mee aan tafel zitten. Het betreft hier maatwerkoplossingen van idee tot uitvoering. De samenwerking tussen B-ONE en WABCO heeft ervoor gezorgd dat deze oplossingen praktijkgericht, eenvoudig toepasbaar en voor iedereen haalbaar zijn. Zowel de sales als de werkplaatsen zijn opgeleid en ingesteld op het adviseren, aanbieden en implementeren van de systemen waardoor B-ONE een totaaloplossing kan bieden aan de markt. Naast efficiënter en effectiever transport kan ook de veiligheid van de chauffeurs en andere weggebruikers met deze toepassingen zichtbaar verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan het kantelen in de bochten en de achteruitrijbeveiliging, dit hoeft niet langer een probleem te zijn.”

Tijdens de Carrosserie Vakdagen in Gorinchem zullen B-ONE en WABCO gezamenlijk transportbedrijven te woord staan en deze upgrades toelichten. Daarvoor is er een bestaande testtrailer op het buitenterrein van de beurs geplaatst met alle mogelijke toepassingen, zodat de bezoekers van de beurs met eigen ogen kunnen ervaren hoe dit werkt.

B-ONE is een groep ondernemers in de truck- en trailer-onderdelenvoorziening van Nederland. Paul Greijn, directeur van B-ONE over deze nieuwe stap: “Om in deze markt te ontwikkelen en groeien, moet je innoveren. B-ONE gaat als eerste grossiersgroep in Europa dit concept in de aftermarket introduceren. Voor onze klanten -de transporteurs- betekent dit dat zij hiermee een heel nieuw alternatief krijgen aangeboden. Voor B-ONE zelf betekent dit de start van een nieuwe koers: van dozenschuiver naar het aanbieden van oplossingen en vraaggericht aanbod.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer