Stam Obdam en Feld Carrosserie (weer) samen • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Stam Obdam en Feld Carrosserie (weer) samen

Feld Carrosserie en Stam Obdam gaan per 1 april a.s. fuseren en gaan verder onder de naam Feld Stam. Feld Carrosserie en Stam Obdam hebben al een geschiedenis samen en zijn ruim 75 jaar geleden ontstaan uit het vroegere Feld Stam Carrosserie Spierdijk. Later zijn beide bedrijven zelfstandig verder gegaan.

Feld Carrosserie heeft zich in de loop der jaren naast nieuwbouw, meer gespecialiseerd en toegelegd op levering, service en onderhoud van trailers in hun vestiging te Hoorn en heeft sinds 2019 een eigen fabricaat trailer in de markt gezet.

Stam Obdam heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in nieuwbouw van klantspecifieke laadbakken en reparaties en schades van alle soorten opbouwen op hun locatie te Obdam. Ook heeft Stam Obdam zijn eigen Roll-Over schuifkap en een reclame-afdeling.

Met deze fusie hebben de bedrijven nagenoeg alle specialismen op het gebied van onderhoud, schades, reparaties, nieuwbouw en spuit- en reclamewerk in de carrosseriebranche in huis en kunnen zij de klanten nog beter en met een nog breder scala van dienst zijn.

Op korte termijn zal er buiten de naam niets veranderen en opereert Feld Stam nog vanuit de twee bestaande vestigingen Hoorn, Electronweg 6, industrieterrein HN80 en Obdam de Braken 3 en 15.

De verwachting is dat eind 2021 de locatie in Obdam wordt verlaten. Op Hoorn 80 heeft Feld Stam een tweede locatie gevonden om extra ruimte te creëren die nodig is voor alle activiteiten.

Feld Stam zal na de verhuizing opereren vanuit het bestaande pand van Feld aan de Electronweg 6 en de nieuw aangekochte panden aan de Atoomweg 9-11, allemaal gelegen op het industrieterrein HN80 in Hoorn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer