Ga naar hoofdinhoud

EPS Automotive levert remklauwen BT Reman UK

EPS Automotive, specialist op het gebied van remmen voor Truck, Trailer en Bus, start een exclusieve samenwerking met remklauwen leverancier BT Reman UK. Met ingang mei 2019 zijn de voorraden van de remklauwen uitgebreid en is de directe beschikbaarheid aanzienlijk verhoogd.

De keuze voor BT Reman UK was voor EPS Automotive eenvoudig te maken. De sterke kennis op het gebied van remsystemen in de after-market en op OE gebied zorgt voor een kwalitatief topproduct. De productie en revisie van de remklauwen wordt uitgevoerd volgens de OE standaard.

Jeroen Blankestijn van EPS: “De ontwikkeling van nieuwe referenties is zeer belangrijk. Hierdoor zijn de nieuwste modellen remklauwen snel beschikbaar in ons assortiment.” Het huidige assortiment van EPS Automotive bestaat reeds uit de meest courante types van BPW / SAF / DAF / Schmitz / Scania / Volvo / Iveco / Renault / MAN en Mercedes.

Het assortiment remklauwen van EPS Automotive zal de komende maanden nog verder worden uitgebreid. Door de brede voorraad kunnen alle klanten dezelfde dag nog beschikken over de benodigde remklauw. Besteld vóór 11.00 uur is dezelfde dag nog geleverd in heel Nederland, en dat tegen de beste prijs. “Laatst hadden wij een Iveco dealer en die schrok van het voordeel. Het bruto verschil tussen de originele remklauw en de door ons aangeboden remklauw lag bruto op ongeveer 500 euro“, aldus Marcel Blankestijn van EPS.

Het voorbeeld betreft een minder courant type, maar de meest courante types zijn tussen de 100 en 200 euro goedkoper. Na een korte rondgang bij de vaste klanten blijkt dat er veel interesse is onder voor deze nieuwe lijn.

De komende weken zal er een nieuwe papieren documentatie gelanceerd worden. Alle referenties zijn reeds te vinden in de webshop van EPS Automotive en kunnen online besteld worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer