Nieuwe onderschuiflaadkleppen van Zepro • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe onderschuiflaadkleppen van Zepro

Hiab introduceert een nieuwe serie onderschuiflaadkleppen van het merk Zepro. De robuuste, onderhoudsarme liften zijn ontworpen voor een maximale inzetbaarheid en levensduur. De nieuwe laadkleppen zijn ook geschikt voor Hiab’s HiConnect-service.

“De nieuwe generatie ZEPRO onderschuif laadkleppen is gemaakt voor veelvuldig dagelijks gebruik, wat kenmerkend is voor klanten in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie en de logistieke sector. Om de uptime en levensduur van de lift te maximaliseren hebben we connectiviteit toegevoegd, service vereenvoudigd en de onderhoudsbehoefte verminderd. Dit zal onze klanten helpen om het maximale uit hun apparatuur te halen gedurende een langere levensduur”, zegt Peter Robertson, directeur productmanagement bij Hiab.

Om de inzettijd verder te maximaliseren en de levensduur te verlengen, biedt Hiab de laadklep aan met het heldere oliefilter van Zepro, dat de olie vrij van water en vuil houdt. Het filter hoeft slechts om de drie jaar in plaats van jaarlijks te worden vervangen, wat aanzienlijke kosten en stilstand bespaart. De nieuwe generatie onderschuiflaadkleppen deelt onderdelen met andere Zepro heavy-duty modellen, waardoor het eenvoudiger is om vervangende onderdelen te bestellen en service te verlenen. De carbon footprint van de productie van onderschuiflaadkleppen is verminderd door minder laswerk en een verbetering van het verfproces, waardoor galvaniseren overbodig wordt.

De nieuwe generatie van Zepro omvat zowel het ZS-type voor vrachtwagens als het ZT-type voor aanhangwagens met een hefvermogen tussen 1500 en 2500 kilo.

Voor fleetklanten biedt de connected service HiConnect verschillende voordelen. Het biedt real-time gegevens en meldingen om inzicht te krijgen in het gebruik van apparatuur en de veiligheid van de bestuurder te verbeteren. Het toont ook de servicegeschiedenis van apparatuur, aankomende services op basis van serviceplannen en real-time servicetellers op basis van daadwerkelijk gebruik. Nieuwe en bestaande klanten kunnen hun interesse nu al registreren op hiab.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer