Veap Shield introduceert nieuwe sideskirts voor DAF NGD • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Veap Shield introduceert nieuwe sideskirts voor DAF NGD

Veap Shield United komt op de markt met een nieuwe lijn sideskirts voor de nieuwe generatie van DAF Trucks, de XF, de XG en de XG+.

Sinds een aantal maanden wordt de nieuwe generatie DAF trucks geleverd. Vanaf de lancering was het niet mogelijk om uitvoeringen van de trekker te voorzien van bodystyling. “Daar hebben wij nu een oplossing hiervoor!”, zegt Thomas de Haas, salesmanager bij Veap Shield United. “Bij de introductie van de nieuwe generatie bleek dat er dat er beperkt sideskirts leverbaar waren af-fabriek. Wij zijn op deze vraag ingespeeld en hebben zijafscherming ontwikkeld in lijn van de DAF-uitstraling.”

Het voorgevoel bleek te kloppen: Veap Shield United ontving vele malen de vraag of zij in de oplossing kon voorzien. De Haas: “Onze ontwerpafdeling is direct aan de slag gegaan om een passende oplossing hiervoor te ontwikkelen. In samenspraak met onze partners zijn we na de gebruikelijke testen tot het uiteindelijke product gekomen.”

Sideskirts dragen bij aan een efficiëntere luchtstroom én zorgen voor een passende afwerking van de truck. In de filosofie van Veap vormen zij het onmisbare element binnen de truckstyling. “Als het product bijdraagt aan de aerodynamica en de uitstraling dan is dat een win, win, win-situatie.”

 De skirts zijn leverbaar voor alle type configuraties onder andere voor trekkers met een voorloopas en LowDeck-trekkers. Alle types kunnen worden ‘aangekleed’ met deze nieuwe lijn sideskirts binnen ons assortiment. Veap is één van de weinige, dan wel de enige die voor alle uitvoeringen de bodystling beschikbaar heeft. Inmiddels zijn er voor meer dan 100 voertuigen skirts besteld.

 Vanaf de beginjaren ontwikkelt en produceert Veap Shield United kunststof toepassingen die zorgen voor een betere aerodynamica én truckstyling. Het assortiment bestaat voornamelijk uit spoilers, zijfenders, sideskirts en styling producten. Als verlengstuk van de fabrikant worden voertuigen voorzien van de producten die bijdragen aan een efficiëntere luchtstroom.

Eén reactie op “Veap Shield introduceert nieuwe sideskirts voor DAF NGD

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer