Doorlaadcombi van Van Eck • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Doorlaadcombi van Van Eck

Trailer- en carrosseriebouwer Van Eck levert aan het Duitse Spiess Transport International GmbH een geconditioneerde combinatie met extra veel laadvolume. De combinatie biedt plaats voor 50  Deense containers. Spiess Transport gaat met het voertuig planten en fruit vervoeren. Naast de 50 Deense containers biedt het voertuig ook  plaats voor 38 Europallets of 30 groente/fruitpallets.

Doordat er geen hulpframe is toegepast, heeft Van Eck een inwendige hoogte van 2.920 mm weten te realiseren. Hierdoor kan de transporteur meer volume vervoeren en wordt de CO2-footprint van de keten gunstig beïnvloed.

Met deze combinatie gaat Spiess planten van diverse plantenhandelaren naar verschillende tuincentra en grootwinkelbedrijven binnen Duitsland vervoeren. De combinaties zijn uitgevoerd met een doorlaadsysteem zodat de 50 Deense containers in één keer geladen en gelost kunnen worden zonder aan of af te koppelen. Doordat de combinatie in totaal 2 extra Deense containers kan vervoeren ten opzichte van een conventionele combinatie, bespaart de vervoerder kosten per gereden laadeenheid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer