Elektrische Simai terminal trekkers afgeleverd • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Elektrische Simai terminal trekkers afgeleverd

De eerste twee Simai TE20 BILTA elektrische trekkers met een trekvermogen van 32 ton zijn door UniCarriers in Nederland afgeleverd. De volledig elektrisch aangedreven Simai TE20 BILTA terminal trekker is de milieuvriendelijke en prijsvriendelijke oplossing om opleggers en trailers te verplaatsen of te transporteren.

Simai bouwt de TE20 BILTA trekkers, conform klantwensen en eisen, geheel modulair en dit levert direct een prijsvoordeel. De trekkers worden aangedreven door dubbele rijmotoren die onafhankelijk de achterwielen aansturen, de trekker stuurt hierdoor gemakkelijk en als bijkomend voordeel geeft dit een extreem korte draaicirkel. De TE20 BILTA heeft een conventioneel hydraulisch remsysteem, een regeneratief remsysteem op de aangedreven wielen alsook een luchtremsysteem t.b.v. de trailer of oplegger. Beide trekkers zijn voorzien van Tensor 96 Volt 840 Amp. batterijen (conventionele loodzuur met hogere capaciteit), deze capaciteit is naar wens uit te breiden naar 990 Ah.

De trekkers kunnen met een vaste batterij opstelling of een batterijwisselsysteem uitgevoerd worden. De batterijen, bestaande uit 2 losse 48 volts batterijen, kunnen eenvoudig zijwaarts gewisseld worden met behulp van een palletwagen of heftruck. De TE20 BILTA heeft hiermee voldoende capaciteit voor 24/7 inzet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer