Emoss heeft nieuwe eigenaar • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Emoss heeft nieuwe eigenaar

Emoss, het Oosterhoutse bedrijf dat elektrische voertuigen ontwikkelt, heeft een nieuwe eigenaar. Daarmee is het voortbestaan van het bedrijf en de werkgelegenheid van alle medewerkers gewaarborgd. Emoss ging eind december failliet.

Emoss van start met productie elektrische voertuigenEmoss komt in handen van Rewin Onroerend Goed, een holding waar ook Kenbri Fire Fighting uit Numansdorp onder valt. Dat verklaart directeur Edwin Hobbel tegenover TTM.nl. Hij is blij dat Emoss kan blijven voortbestaan en geeft aan dat de prioriteit nop korte termijn u ligt bij de hernieuwde continuïteit van de activiteiten van Emoss.

Emoss is gespecialiseerd in het ontwerpen en fabriceren van elektrische bussen en vrachtwagens variërend in gewicht van 3,5 t/m 58 ton. Afhankelijk van de gekozen configuratie ligt de actieradius op circa 360 kilometer. Emoss werkt chassis merk onafhankelijk en kan met haar R&D afdeling een op maat gesneden oplossing aanbieden in de markt waar total cost of ownership en duurzaamheid van belang is.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer