Van Dijk Groep lanceert Fliqxability • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Van Dijk Groep lanceert Fliqxability

Van Dijk Groep heeft het gloednieuwe platform Fliqxability gelanceerd. Het doel? Klanten en andere belanghebbenden in de transportwereld vooruithelpen in de energietransitie en alle uitdagingen die daarbij komen kijken. Met een laagdrempelige Quickscan brengt Fliqxability snel in kaart wat de duurzame status is van wagenparken en transportbedrijven in het algemeen.

Aanleiding voor het starten van deze nieuwe bedrijfstak zijn de ontwikkelingen op duurzaamheidsgebied. Snel veranderende wet- en regelgeving vraagt om actie. “En dat faciliteren wij voor iedereen die gelooft in ons eerlijke advies”, aldus Fliqxability-expert Baris Erol. “Wij merken dat onze klanten niet altijd op de hoogte zijn van (beperkende) maatregelen die er aan gaan komen. Bovendien is het elektrificeren van een truckwagenpark niet een klus die je een week klaart. Dit vraagt om vooruitdenken, investeren, maar bijvoorbeeld ook om laadcapaciteit. Door onze jarenlange ervaring in de branche, kunnen wij inmiddels heel aardig inschatten hoe we onze klanten en andere geïnteresseerden kunnen begeleiden in dit uitdagende traject.”

“We willen het proces leuk en laagdrempelig maken en mensen vooral stimuleren om kennis te delen. Wij weten veel, maar niet alles. Wij denken dat we samen met klanten, partners en andere leveranciers en deskundigen, echt een expertise-platform kunnen creëren waar de hele branche de vruchten van kan plukken. Het is belangrijk om er samen energie in te steken en epic failures en successen te delen. Zo veroorzaken we beweging en uiteindelijk hopelijk een hele waardevolle community”, aldus Erol.

Fliqxability staat open voor inzichten vanuit alle hoeken. “Of je nu zelf wilt weten hoe jouw wagenpark ervoor staat, een handige tip wil delen, of wil samenwerken, alle input is welkom.” Op maandag 19 september staat het eerste Fliqxability-seminar gepland. Aanmelden kan alvast via info@fliqxability.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer