Ga naar hoofdinhoud

Volta kan vanaf Q2 300 Zero’s gaan maken

Volta Trucks begint 2023 voortvarend met het zeker stellen van 300 productieorders van klanten voor de eerste productieplaatsen van de volledig elektrische Volta Zero. De orders zijn goed voor een omzet van meer dan 85 miljoen euro. .

 De eerste in serie geproduceerde Volta Zero’s rollen volgens planning aan het begin van het tweede kwartaal van dit jaar van de band in het Oostenrijkse Steyr. De fabriek is gereed om aan de sterke vraag van klanten naar de volledig elektrische middelzware distributietruck te voldoen.

“Volta Trucks heeft in de eerste weken van 2023 belangrijke vooruitgang geboekt en meer dan 300 bevestigde orders van klanten genoteerd voor de eerste voertuigen van onze productielijn in Oostenrijk. Dit dekt een aanzienlijk deel van onze productiedoelstellingen voor 2023, nog voordat klanten de voertuigen hebben getest. Dit is een belangrijke prestatie en laat zien dat de Volta Zero overtuigt en dat onze klanten vertrouwen hebben in ons vermogen om te leveren”, aldus Essa Al-Saleh, Chief Executive Officer van Volta Trucks, dat vorige week oud Volvo Trucks CEO Claes Nilsson in de Raad van Bestuur verwelkomde.

“Wij zijn klaar voor een succesvol eerste verkoop- en productiejaar. We hebben er het volste vertrouwen in; we richten ons nu volledig op het realiseren van onze strategische ambities en op ons doel om stadscentra emissiearm te maken en de veiligheid ervan te verbeteren”, aldus Al-Saleh.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer