Ga naar hoofdinhoud

EMA aangesloten bij MAX-Repair

EMA automobielbedrijven Venlo sluit zich als agent aan bij het landelijk schadenetwerk voor zwaar materieel  MAX-Repair. Met de aanstelling van de EMA Automobielbedrijven Venlo als agent in het landelijk netwerk van MAX-Repair komt er voor alle bestelwagen- en vrachtwagenklanten in dit gebied een service gerichte steunpunt.

max-repair
Harrie Schenkelaars, algemeen directeur EMA Automobielbedrijven (links op de foto naast Allard Pit van MAX-Repair):“ EMA is een meer dan 90 jaren bestaand bedrijf. Dat wordt en blijf je, door steeds weer  voor je klanten klaar te staan en op zoek te gaan naar innovatieve zaken om je dienstenaanbod uit te breiden. MAX-Repair geeft ons de mogelijkheid merkonafhankelijk voor alle klanten in de regio  klaar te staan en heldere oplossingen te bieden voor schadeherstel. De markt van schadeherstel en de gebruikte materialen en onderdelen verandert zeer snel. Dan is het goed om als Agent deel uit te maken van het landelijke MAX-Repair netwerk.”

EMA Automobielbedrijven Venlo is onderdeel van EMA automobielbedrijven met haar hoofdvestiging in Eindhoven. EMA is al ruim 65 jaar partner van Mercedes-Benz voor zowel personenwagens, bestelwagens als ook trucks. Ze heeft heeft vestigingen in Venlo, Weert, Helmond en Eindhoven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer