Ga naar hoofdinhoud

Kögel Benelux gaat zware productlijn Humbaur voeren

Kögel Benelux gaat met directe ingang haar activiteiten uitbreiden met  de verkoop van de zware aanhangwagen- en trailerlijn van Humbaur GmbH.

De Humbaur lijn bestaat uit zware aanhangwagens 24 t/m 50 ton welke geschikt zijn voor weg en waterwerk, bouw, asfalt,  industrie en  zwaartransporten etc. De modellen variëren van 3 t/m 5 assen en zijn laag gebouwd i.v.m grote volumes en hoogtes. Optioneel zijn hydraulisch bedienbare oprijbanen aan de achterzijde voor het vergemakkelijken van oprijden van zware machines. Verder zijn er tal van mogelijkheden wat betreft klantspecifieke wensen.

Naast aanhangwagens zal ook het programma 3 assige semi-dieplader toegevoegd worden welke in de standaard uitvoering rijkelijk uitgerust is met vele extra‘s, maar ook hier geld wederom dat een tal van klantspecifieke wensen en optie’s tot de mogelijkheden behoren.

Onder deze categorie vallen de 2 assige aanhangwagens van 5 t/m 19 ton, deze serie is perfect geschikt  voor de bouw, groenvoorziening, agrarische sector. Deze range leent zich uitmuntend voor de kleinere machines als oprijwagen en als plateau / goederen aanhangwagen voor het middelgrote segment. Ook hier is weer een breed scala aan mogelijkheden van oprijaanhangwagen tot kipper en bijna al het verdere wat daar tussen zit.

De uitbereiding met het Humbaur-programma binnen Kögel Benelux was een voor de hand liggende stap gezien Humbaur Gmbh een zusterbedrijf is van Kögel GmbH. Kögel Benelux is weer een dochteronderneming van Kögel GmbH.

“Voor ons als Kogel Benelux is het een perfecte welkome aanvulling die ons zeker de komende tijd nog meer op de kaart zal gaan zetten als flexibele speler met een ruim en gevarieerd aanbod voor de gehele transport, bouw en agrarische sector”, aldus het bedrijf in een verklaring.

Inmiddels zijn de eerste voorraad modellen aangeleverd in de vestiging van Kögel Benelux aan de Eckertstraat 20 te Kampen, waar zich ook de nieuwe Kögel en gebruikte voorraad opleggers bevinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer