LAG gaat trailers bouwen in Pijnacker • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

LAG gaat trailers bouwen in Pijnacker

In 2021 heeft de LAG groep een investering afgerond voor een nieuwe assemblagefabriek te Pijnacker. In deze nieuwe fabriek zullen alle types van containerchassis uit de gekende LAG portfolio seriematig geassembleerd worden en dit vanaf januari 2022. De entiteit is gevestigd op de terreinen van de voormalige BURG Fabriek van Wegtransportmiddelen en draagt als naam CIMC Intermodal Equipment NL of kortweg CIENL.

Het proefdraaien in de nieuwe fabriek is ondertussen al achter de rug en een professioneel team, onder leiding van Stef Kerkhofs, is klaar om specifieke klantenorders te bouwen. “Creating Intermodal Excellence” is niet louter een slogan maar een doel op zich. LAG Trailers, het moederbedrijf, ziet hier in al zijn facetten op toe. Het grootste aandeel van de voertuigen welke hier geassembleerd worden dragen zodoende de merknaam LAG. Daarnaast wordt op speciaal verzoek ook nog steeds de merknaam BURG gebouwd.

De LAG Groep behelst meerdere ondernemingen binnen Europa. Het bedrijf stelt circa 500 mensen tewerk via productiefaciliteiten, service werkplaatsen en saleskantoren in België, Nederland, Polen en andere Europese landen. Deze Europese industriële groep concentreert zich op het produceren van brandstofwagens, tankwagens, bulkwagens, bulkcontainers en containerchassis voor het intermodale verkeer met een hoog afwerkingsniveau en een sterke after sales service.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer