Ook Limburg is aan het LNG • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Ook Limburg is aan het LNG

Beurskens Allround Cargo is de eerste bezitter van twee Iveco LNG trucks in de provincie Limburg. Jack Beurskens, directeur van Beurskens Allround Cargo en Human Care Logistics, is trots hierop en vertelt enthousiast over zijn bedrijf: “We beschikken over een breed inzetbaar en voor vele doeleinden geschikt wagenpark dat bestaat uit maar liefst 85 voertuigen. Door de aanschaf van tweemaal een 4×2 trekker is het aandeel van Iveco gegroeid naar 14 wagens. Het gevoel bij Iveco is altijd al goed geweest, vandaar dat ook een groot aandeel in de vloot uit Iveco’s bestaat.”

Beurskens is een allround transportbedrijf die 24-uurs service biedt aan klanten uit Nederland, België en het Ruhrgebied. Vanaf het distributiecentrum in Tegelen vertrekken iedere avond ook groupage trailers richting Duitsland, Zwitserland en Noord-Italië. De twee Iveco LNG trucks worden ingezet voor deze ritten, waardoor Beurskens Allround Cargo gebruik maakt van het Maut voordeel. “Het financiële plaatje zag er hierdoor rooskleurig uit en daarom hebben wij voor LNG gekozen”, aldus Jack Beurskens.

Beurskens Allround Cargo maakt op basis van hun slogan ‘Every day more green kilometers’ een juiste keuze door de Iveco LNG’s aan te schaffen. Hierdoor rijden er twee groene wagens op de weg, die beschikken over verminderde CO2 emissies en AdBlue-vrij nabehandelingssysteem.

“De eerste ervaringen zijn goed en de chauffeurs zijn erg enthousiast. Door een actieradius van 1.600 kilometer konden we met beide wagens makkelijk op en neer naar Zwitserland rijden”, zo licht Jack toe. Vol trots vertelt Bert Mingels, Sales Area Manager bij Iveco NLS, over de eerste Iveco LNG wagens in Limburg: “Ik kijk met een geweldig gevoel terug op de succesvolle samenwerking met Beurkens Allround Cargo.” De voertuigen zijn geleverd door Iveco NLS en het volledige onderhoudspakket zal worden uitgevoerd door Charles Feijts Groep

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer