Mandersloot met 3 LZV’s naar Tsjechië • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Mandersloot met 3 LZV’s naar Tsjechië

Logistiek dienstverlener Mandersloot rijdt sinds woensdag 2 december, maandenlange intensieve voorbereiding,  met drie LZV’s naar Tsjechië.

Mandersloot, gespecialiseerd in geconditioneerd transport van voornamelijk levensmiddelen, groenten, fruit, planten en bloemen, zal de LZV’s vooral inzetten voor de linehaul van groupage goederen tussen de moedervestiging in Scherpenzeel en de dochteronderneming in Praag.

Duurzaamheid staat bij Manderloot hoog in het vaandel. Dit jaar is het bedrijf in Scherpenzeel uitgerust met zonnepanelen en daarnaast worden er reeds meerdere LZV’s ingezet op het binnenlandtransport. De inzet van LZV’s op de lange afstand wordt door directeur Ronald Mandersloot dan ook gezien als een belangrijke volgende stap in het proces om de carbon footprint van het bedrijf te verlagen.

Naast de hoofdvestiging in Nederland heeft Mandersloot meerdere vestigingen in Centraal Europa. Vanaf deze vestigingen is Mandersloot in staat om dagelijks alle grote retailorganisaties in Polen, Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Roemenië, Bulgarije, Litouwen en Letland te beleveren. Met een vloot van meer dan 200 voertuigen en een klantgerichte focus behoort Mandersloot tot de marktleiders in het geconditioneerde groupagevervoer richting Centraal Europa.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer