Ga naar hoofdinhoud

Matrax start verhuur en lease (semi-)diepladers

Twee jaar na de oprichting van Matrax  als officieel dealer/importeur van Goldhofer en FGM Trailer voor Nederland, start Matrax Trading met de verhuur en lease van diepladers en ander materieel voor speciaal transport.

Matrax wil maatwerk bieden voor tijdelijk gebruik van opleggers voor exceptioneel transport. Dat kan zijn om een periode te overbruggen van bestelling tot afleverdatum van materieel, als een transporteur tijdelijk capaciteit tekort komt  of om de opleggers van Goldhofer uitgebreid te testen alvorens ze aan te schaffen. Mogelijke contractvormen zijn huur, shortlease en huur-met-recht-van-koop.

Directeur Mark Verhoeven van Matrax Trading: “Uitgangspunt is dat we onze klant altijd kunnen helpen met een tijdelijke oplossing. Wij hebben continu divers materieel in productie bij zowel Goldhofer als FGM Trailer, waardoor we zeer snel kunnen leveren. Daarnaast biedt het ook mogelijkheden om de kwaliteiten en bijzondere eigenschappen van Goldhofer ten opzichte van andere merken te testen, alvorens deze aan te schaffen.”

Uiteraard mag de Goldhofer StepStar met zijn unieke tientons CargoPlus banden en zeer lage laadvloer niet ontbreken in het aanbod. Per direct beschikbaar (voor zover voorradig) zijn onder andere Goldhofer semi-diepladers met drie, vier of vijf assen, twee-assige diepladers met pendel- ofwel MPA-assen, 6×2 trucks en diverse FGM trucktransporters.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer