Ga naar hoofdinhoud

Nieuw alu trailerwiel van Speedline

Speedline Truck, het vrachtwagenwielenmerk van de Ronal Group, vernieuwt haar assortiment. Het nieuwe wiel SLT 3018 in 22.5×11.75″ met ET 120 is speciaal voor opleggers ontworpen, om rekening te houden met de verdere ontwikkeling van de transporttoepassingen. 

De nieuwe variant zal het wiel SLT 2888 vervangen dat tot nu toe op de markt was. Het is nog lichter, maar beschikt eveneens over een draagvermogen van 5.000 kg, het hoogste draagvermogen in zijn klasse.

In de huidige uitvoering is de SLT 3018 het meest geschikt voor veeleisende toepassingen, die vaak worden blootgesteld aan wegen in slechte staat en een belasting die boven het gemiddelde gaat. Daarom is de SLT 3018 de aanbevolen wielvariant voor toepassing bij opleggers, maar kan ook op trucks worden gebruikt.

Zoals alle wielen van Speedline is ook de SLT 3018 verkrijgbaar met een hoogwaardig, diamantgeslepen hoogglans oppervlak, en bovendien ook in een hoogglansgepolijste uitvoering met boutgatdiameter 26 en 32 mm. Bovendien is de SLT 3018 uitgerust met de originele Speedline  ventielen. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor aluminium wielen en bieden extra bescherming tegen contactcorrosie die optreedt tussen metalen elementen. Zoals alle wielen van Speedline is ook de SLT 3018 volgens TÜV getest en met de ABE-goedkeuring voor de Duitse onderdelenmarkt verkrijgbaar.

De SLT 3018 is vanaf februari verkrijgbaar via de Speedline Truck aftermarket-partners.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer