Nieuwe platte Spectrum S4.2-verdamper van Thermo King • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe platte Spectrum S4.2-verdamper van Thermo King

Thermo King, introduceert de nieuwe externe Spectrum S4.2-verdamper voor SLXi Spectrum koelunits voor opleggers met meerdere temperatuurzones.

De nieuwe compacte monobloc-verdamper vervangt twee verdampers in één zone zonder daarbij in te leveren op koelprestaties. Dit wordt mogelijk gemaakt door een lager profiel en verbeterde zoneflexibiliteit. 

De nieuwe verdamper is wederom een voorbeeld van onze oplossingen die zorgen voor een geleidelijke verbetering van opleggerkoelingen. Dit nieuwe product verhoogt de efficiëntie voor gebruikers door het laadvermogen te maximaliseren en de toegang tijdens het laden en lossen te vergemakkelijken.

De nieuwe Spectrum-verdamper is voorzien van Dual Air Discharge-functionaliteit met extra warmtewisselaaroppervlak en levert dezelfde koel- en luchtstroomprestaties als een standaard verdamper, maar in een compactere behuizing. Dit geeft klanten meer flexibiliteit voor de installatie in het achtercompartiment van de oplegger en optimale temperatuurregeling van de vervoerde goederen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer