Onderzoek met mooie prijzen rond camerasystemen • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Onderzoek met mooie prijzen rond camerasystemen

De Duitse transportverzekeraar BG Verkehr start een enquête naar ervaringen met camerasystemen voor vrachtwagens. Onder de deelnemers wordt een iPad en vijftien Power Banks verloot.

cameraDodehoekongevallen zijn ook BG Verkehr een doorn in het oog. Er zijn momenteel talrijke camerasystemen op de markt, en BG Verkehr is benieuwd naar de ervaringen daarmee.

Wie mee wil doen, kan tot 31 oktober a.s. twee vragenlijsten invullen. De eerste is voor chauffeurs die al met een camerasysteem hebben gereden. Het gaat dan vooral om de ervaring. De tweede vragenlijst is meer algemeen en vraagt chauffeurs naar hun dagelijkse praktijk op de weg. Het onderzoek wordt mede gefaciliteerd door het Institut für Arbeitsschutz der Deutschen Gesetzlichen Unfallversicherung (IFA).

Onder de deelnemers wordt zogezegd een iPad Air 2 WiFi + SIM en in totaal vijftien Power Banks met een capaciteit van 2200 mAh verloot.

Voor de eerste vragenlijst, klik hier

Voor de tweede vragenlijst, klik hier

Deelname vanaf 18 jaar. Winnaars van de prijzen worden binnen veertien dagen na de sluiting van het onderzoek op de hoogte gebracht.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer