10 Talson tapijt-opleggers voor Verhoek Int. Transport • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

10 Talson tapijt-opleggers voor Verhoek Int. Transport

Onlangs heeft Talson 10 TCM-TAL opleggers geleverd voor transport van tapijt aan internationaal logistiek dienstverlener Verhoek Int. Transport.

Talson-TCM TAL Verhoek

Talsons TCM TAL is speciaal ontworpen voor vervoer van tapijtrollen. Dit voertuig bezit een speciale tapijtkar en een voordeur om het laden en lossen te vergemakkelijken en efficiënter te laten verlopen. TCM TAL is een van de weinige opleggers in de markt die  385/55R/22,5 banden heeft, een inwendige hoogte van 2.900 mm biedt en die speciaal is ontworpen voor transport van tapijt.

De TCM TAL opleggers die geleverd zijn aan Verhoek hebben een gegalvaniseerd semi-chassis gemaakt van hoogwaardig staal voor een hoger bestendigheid tegen roest, met een lichtgewicht zelfdragende aluminium kast. De Talson zijwanden zijn gemaakt van gecertificeerde aluminium platen die zijn gemonteerd op gelijke maten met behulp van popnagels. Dit is met name interessant vanwege de korte tijd die het voertuig zal besteden in de werkplaats.

Verhoek Int. Transport biedt logistieke dienstverlening over bijna heel Europa, met een speciale focus op de Benelux landen, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Denemarken. Het bedrijf is gespecialiseerd in vervoer van kwetsbare goederen en tapijtrollen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer