Broshuis aan de slag voor Deense leger • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Broshuis aan de slag voor Deense leger

Opleggerfabrikant Broshuis heeft een contract ontvangen van Defensie in Denemarken voor de ontwikkeling, productie en levering van speciaal transport opleggers. Scania, hoofdaannemer van dit project, heeft deze opdracht aan Broshuis gegund. De samenwerking tussen Scania en Broshuis heeft bewezen succesvol te zijn in eerdere projecten.

Alle opleggers zijn uitgevoerd met PL2 pendelassen. Deze nieuwste versie van de pendelas van Broshuis werd gepresenteerd op de IAA 2018. Broshuis topman Pieter-Bas Broshuis is erg blij met de order. “Het laat zien dat de combinatie van dit astype en onze trailers van topkwaliteit zijn”, aldus Broshuis. “Dat voelt gewoon geweldig en versterkt het vertrouwen van ons merk in de rest van de trailerindustrie. We willen onze afnemers graag een product leveren waar ze vele tientallen jaren profijt van hebben, dat is waar we voor staan. Een order als deze is een grote bevestiging van deze filosofie.”

Alle te leveren opleggers worden uitgevoerd met de nieuwe PL2 pendelassen. Een nieuw type pendelas met meer slag, een nog hogere kwaliteit en een onderhoudsarm systeem.

Het Deense leger heeft gekozen voor een viertal producten van Broshuis.

  • 8-assige pendelas semi dieplader
  • 2-assige pendelas dieplader
  • 3-assige pendelas dieplader
  • 3+5 dolly dieplader combinatie

Broshuis staat bekend als een solide, gecertificeerde en betrouwbare partner van Ministeries van defensie over de hele wereld. De normen van Broshuis voldoen aan de hoge eisen om voertuigen te leveren voor missies over de hele wereld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer