Broshuis hervat productie begin juni • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Broshuis hervat productie begin juni

Opleggerfabrikant Broshuis gaat vanaf dinsdag 2 juni weer produceren. Vorige week zijn de RIVM-maatregelen opnieuw versoepeld en zijn de fabrieken van Broshuis daar waar het kan Coronaproof.

Directeur Pieter-Bas Broshuis: “De regio Kampen was een zwaar getroffen gebied en we wilden hierom geen onnodige risico’s nemen. Veiligheid is echt onze hoogste prioriteit! We zijn met man en macht bezig om de fabriek veilig te krijgen en er zijn inmiddels weer voldoende (persoonlijke beschermings-) middelen om in de fabrieken te kunnen gebruiken als de anderhalvemeterafstand niet gehanteerd kan worden. Hierdoor kan iedereen zijn of haar werk veilig uitvoeren.”

Daarnaast hebben de meeste internationale toeleveranciers van Broshuis afgelopen dagen hun productie weer opgestart en worden de onderdelen inmiddels weer mondjesmaat geleverd. Een trailer kent zo’n 1000 componenten, maar wanneer één onderdeel niet kan worden geleverd, kan de trailer niet worden afgemaakt. Nu de toeleveranciers weer opstarten, is dit het teken voor Broshuis om de productie te kunnen hervatten.

Pieter-Bas Broshuis

“Door de inspanningen van de afgelopen weken kunnen we per 2 juni vrijwel op volle kracht starten. We zijn ons ervan bewust dat er opleggers later geleverd gaan worden door deze vervelende periode. We staan in nauw contact met onze klanten en zij hebben gelukkig ook begrip voor de situatie. Samen zijn we sterker. Vanaf 2 juni zullen wij dus ook weer bezoek ontvangen in Kampen. Dit zal uiteraard alleen mogelijk zijn als de veiligheidsvoorschriften in acht worden genomen. We hebben het persoonlijke contact met onze klanten erg gemist. Daarom hopen we iedereen weer gauw te kunnen begroeten in Kampen. De afgelopen tijd was voor ons allemaal zwaar en we leven mee met de vele slachtoffers en hun familie. We hopen dat we deze periode gauw achter ons kunnen laten en we samen gaan bouwen aan een mooie en veilige toekomst”, aldus Broshuis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer