D-TEC introduceert nieuwe verkooporganisatie in Hardenberg • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

D-TEC introduceert nieuwe verkooporganisatie in Hardenberg

D-TEC Trailers Benelux is de nieuwe verkooporganisatie voor de trailermerken D-TEC, Bulthuis, Vogelzang en Carnehl. “Met de overname van VB Trailerbouw door de Vlastuin Group is het een logische keus om de verkooporganisaties samen te voegen”, aldus Gerrit van Vlastuin, directeur Vlastuin Group Bedrijven. De gezamenlijke verkoop start op Transport Compleet in Hardenberg.

“Met de start van deze nieuwe verkooporganisatie willen wij ons vooral richten op de verkoop en handel van nieuwe en gebruikte trailers, inclusief leasing, verkooponderdelen en service-support. Wij staan hierbij open voor andere merken en/of producten, zolang deze passen binnen ons beleid: robuust, kwalitatief en onderscheidend zoals de huidige merken D-TEC, Bulthuis, Vogelzang en Carnehl”, vult Cor van Bergen Bravenboer, operationeel manager bij D-TEC Trailers Benelux, aan.

De introductie van D-TEC Trailers Benelux vindt plaats op de Transport Compleet in Hardenberg. Van Bergen Bravenboer: “’We hebben een gezamenlijke stand met onze verschillende merken. Een kipper van Bulthuis staat op de stand en op het buitenterrein is een Carnehl-oplegger bekijken.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer