Drie Krone Polyester-Steel’s voor Trans-Imex • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Drie Krone Polyester-Steel’s voor Trans-Imex

Wezenberg Trailers heeft drie nieuwe Krone Polyester-Steel’s geleverd aan Trans-Imex te Veghel. Trans-Imex gaat de trailers inzetten op het transport in de foodsector.

Wezenberg voor Trans-Imex 3

De opleggers hebben een Carrier Maxima 1300 diesel/elektrische koelunit met start-stopsysteem. Aan de achterzijde bevindt zich een Dhollandia onderschuivende laadklep met een capaciteit van 2000 kg en een plateaulengte van 1800 mm. De laadklep is voorzien van een 2-knops afstandbediening met aansluiting tegen de binnenzijde van het dak, rol-stops in het plateau en een stekker voor op het kopschot.  Verder bevatten de opleggers: bindrail in de zijwand, een liftas op de voorste as en 2 x lading stuwbalken.

Wezenberg voor Trans-Imex 1Trans-Imex, gevestigd in Veghel, richt zich voornamelijk op het transport in de foodsector. Distributiecentra en supermarkten worden dagelijks bevoorraad met verse goederen, voornamelijk (panklare) groenten en (bewerkt) fruit. Trans-Imex beschikt ook over een logistiek op-en overslag centrum. Daarnaast is het transportbedrijf actief in het vervoer van bouwmaterialen voor de bouwmarkten.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer