Ga naar hoofdinhoud

ESVE nu ook dealer van Hiab

ESVE Special Trailers staat deze editie van Transport Compleet weer in hal 2 van de Evenementenhal. Een primeur is dat ESVE vanaf dealer is van Hiab.

Met Hiab is overeenstemming bereikt waardoor ESVE dealer wordt van de producten uit de Hiab stal. Per direct te beginnen met autolaadkranen van het merk Hiab, op korte termijn uit te breiden met Jonsered en Loglift en de welbekende Multilift haakarmen. Ook de Zepro laadkleppen zijn door ESVE te leveren en monteren. Over Moffett meeneemheftrucks is nog geen beslissing genomen.

Hiab is wereldwijd de grootste leverancier van laad- en lossystemen voor het wegtransport, intelligente services en digitaal verbonden oplossingen. Als pionier in de sector en gebaseerd op 75 jaar ervaring, is er focus en toewijding van toegewijd Hiab personeel over de hele wereld om de efficiëntie in de activiteiten van onze klanten te vergroten en de toekomst van intelligente laadverwerking vorm te geven. De eerste producten zijn inmiddels afgeleverd en er staan er een aantal in opbouw.

ESVE is al bijna 100 jaar actief in trailer- en carrosseriebouw en voertuigonderhoud. Dagelijks wordt er gewerkt aan uiteenlopende en altijd innovatieve oplossingen voor de, steeds hogere eisen stellende, transportsector. Geen enkele oplegger, aanhangwagen of carrosserie is identiek. Maatwerk is het handelsmerk, dat blijkt o.a. uit de zelf ontwikkelde besturingssystemen.

ESVE verzorgt tevens alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden, bandenmanagement, schadeherstel en keuringen waaronder APK, LPK en kraankeuring. Ook beschikt ESVE over een eigen mobiele zeilmakerij met service op locatie en een eigen mobiele pechservice, ook voor bandenpech. Hiervoor investeert ESVE voortdurend in ontwikkeling en in de scholing van zijn medewerkers. De werkplaats beschikt over de nieuwste diagnose-apparatuur om efficiënt alle voorkomende storingen verhelpen aan bedrijfswagens en trailers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer