Foto’s: Lecitrailer introduceert Evolution koeloplegger • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Foto’s: Lecitrailer introduceert Evolution koeloplegger

De Spaanse opleggerfabrikant Lecitrailer brengt een nieuwe generatie koelopleggers op de markt, onder de naam Evolution.

Acht jaar geleden introduceerde Lecitrailer haar eerste koeloplegger, nadat het als grootste fabrikant van koelopbouwen opleggerfabrikant Ega overnam en volledige producten kon gaan aanbieden.

De afgelopen jaren heeft Lecitrailer hard gewerkt aan de vervolmaking van haar koeloplegger, dat nu resulteert in de Evolution, die twee keer zo sterk moet zijn als de vorige versie.

Volgens Lecitrailer is de structuur van de Evolution sterker dan voorheen, met meer verticale glasvezelversterkingen aan de zijkanten. Het polyester aan de binnenzijde heeft een hogere dichtheid. De vloer is versterkt, getest en gecertificeerd om zelfs het zwaarste werk aan te kunnen. De panelen zijn uit één stuk en hebben een hoge isolatiewaarde.

Om het laadvermogen van de Evolution te vergroten, heeft Lecitrailer een grotere binnenbreedte gerealiseerd, zonder de 65 mm dikte van de zijpanelen te verminderen. Het nieuwe achterframe is breder en versterkt de verbinding met de zijpanelen.

Het chassis heeft tot 10 jaar garantie tegen doorroesten, aangezien het in bad is geweest in Lecitrailers nieuwe KTL-straat.

Volgens Lecitrailer beschikt het Evolution-model over de meest innovatieve componenten en accessoires die op de markt verkrijgbaar zijn, dankzij de samenwerking met de beste Europese leveranciers.

TTM.nl bracht in 2018 een bezoek aan de Lecitrailer-fabrieken in Spanje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer