Foto’s + VIDEO: Ekeri voor Eijgenhuijsen • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Foto’s + VIDEO: Ekeri voor Eijgenhuijsen

Een Ekeri opbouw en Ekeri middenas-aanhangwagen is in Scandinavië een veel voorkomende transportoplossing. In Nederland is dit minder bekend, maar door zijn multifunctionaliteit in opkomst: een oplegger en combinatie met zijdeuren. Eijgenhuijsen Precisievervoer uit Ruurlo gaat er de vruchten van plukken na een levering door Carrosserie Elenbaas.

De variant die Carrosserie Elenbaas aan Eijgenhuijsen Precisievervoer leverde valt in de categorie speciaal. De Ekeri opbouw heeft een inwendige hoogte van 2700mm, de aanhangwagen is zelfs 2870mm hoog. Door de kennis en knowhow van Ekeri is er bijna geen verlies tussen de inwendige en insteek-hoogte. Beide laadbakken zijn aan het kopschot voorzien van een nis waarin de koelmachine is gemonteerd.

De Volvo FH motorwagen is voorzien van een 4-tons laadklep in groot volume uitvoering, zodat er ook nog plaats is voor de onderbouw-koppeling. De aanhangwagen is een compleet product van Ekeri. Door de flexibiliteit van Ekeri is de aanhangwagen volledig op klantenwens uitgevoerd. Beide voertuigen zijn voorzien van een op maat gemaakte side-skirt met geïntegreerde achteruitrijdlampen en zijverlichting.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer