Hegmann Transit plaatst grote order bij Nooteboom • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Hegmann Transit plaatst grote order bij Nooteboom

Hegmann Transit GmbH & Co. KG uit het Duitse Sonsbeck heeft haar wagenpark uitgebreid met een groot aantal Nooteboom EURO-PX diepladers en Manoovr semidiepladers.

Hegmann Transit GmbH & Co. KG uit Sonsbeck (D) heeft haar wagenpark uitgebreid met een groot aantal Nooteboom diepladers en Manoovr semidiepladers. Hegmann Transit is een partner binnen de BigMove Gruppe, een samenwerkingsverband van 15 transporteurs met een specialisatie in exceptioneel transport. Hegmann Transit had in haar wagenpark al tientallen Nooteboom opleggers. De nieuwste aanwinsten zijn bestemd voor zware machinetransporten. De totale investering bestaat uit verschillende voertuigen. De EURO-PX dieplader met een 2-assige Interdolly zijn van het type EURO-95-24ICP. De 5-assige Manoovr uitschuifbare opleggers – type MPL-85-05(V) zijn geleverd met 950mm brede een gieksleuf en 80 tons opritten. Voor Hegmann Transit is dit de eerste investering in Manoovr semidiepladers.

De belangrijke voordelen van de Manoovr semidiepladers waren voor Hegmann doorslaggevend bij de aankoop. De combinatie van de lage laadvloer, de gieksleuf en de 80 tons opriten maakt het mogelijk om zeer zware en hoge bouwmachines met de Manoovr semidieplader te vervoeren. Voorheen werden veel van deze machines op 2-bed-4 dieplader vervoerd. Naast een gunstige kostprijs en een zeer hoog laadvermogen biedt de Manoovr, door zijn kortere combinatielengte ten opzichte van een 2-bed-4 dieplader, een belangrijk voordeel bij het aanvragen van ontheffingen en transportbegeleiding. Wanneer de vervoerde machines te hoog worden voor een Manoovr semidieplader, dan kan Hegmann Transit een van haar EURO-PX diepladers gebruiken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer