Ga naar hoofdinhoud

Import Fliegl naar BFK Trailers BV

BFK Trailers BV, bekend als Samro Nederland en importeur van Samro opleggers en aanhangwagens, heeft het importeurschap verworven van het Duitse Fliegl.

flieglHet leveringsprogramma van Fliegl overlapt voor een deel dat van SAMRO maar is voor een deel ook aanvullend. De stap van BFK heeft ook te maken met het feit dat SAMRO een moeilijke tiojd doormaak. Zoals ttm.nl al eerder berichtte sluit het Franse bedrijf één fabriek. Voordeel voor BFK is dat men nu een compleet pakket kan aanbieden en dat men gelijktijdig  de eigen toekomst veilig  kan stellen. De organisatie van BFK Trailers blijft ongewijzigd. Zusterbedrijven Booi Karosserieën BV te Zwijndrecht en Feld Carrosserie BV te Hoorn gaan daarom dus ook mee in deze ontwikkelingen. De kar wordt getrokken door Kor Groeneveld.

Vaste voet
ste Fliegl  was al diverse jaren actief op de Nederlandse markt maart opereerde met wisselende partners of vanuit de fabriek. Door de aanstelling van BFK Trailers BV heeft Fliegl nu vaste voet op de Nederlandse markt gezet. Fliegl bouwt ondermeer kippers, containerchassis, LZV´s, diepladers, schuifvloertrailers, boxen, open uitvoeringen voor o.a. bouwmattentransport, alle schuifzeiluitvoeringen waaronder ook coil- en Joloda- uitvoeringen, wisselbakchassis, maatwerk specials zoals o.a voor het transport van maaidorsers en landbouwmachines etc. Bovendien zijn alle asconfiguraties en besturingen leverbaar. De onlangs gelanceerde bijzondere ASW Stone LKW, een afschuifopbouw ter vervanging van een kipper zal tevens in het Nederlandse gamma worden opgenomen.(Foto onder).De site van BFK Trailers is inmiddels ook de lucht.
Bron: Fliegl

fliegl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer