Jubilerend Kraker biedt tijdelijk K-Force Limited Edition met voordeel • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Jubilerend Kraker biedt tijdelijk K-Force Limited Edition met voordeel

Kraker Trailers bestaat dit jaar 125 jaar. In 1894 werd het bedrijf in het Zeeuwse Axel opgericht en sinds 30 jaar zijn schuifvloertrailers de specialisatie. In 2016 introduceerde Kraker Trailers de K-Force, een trailer waarbij de meest zwaarbelaste lasverbindingen zijn vervangen door schroefverbindingen. Inmiddels geldt dit type als de nieuwe standaard in transportland. Met een cash back-actie van 3.000 euro per trailer maakt Kraker de aanschaf van een K-Force speciaal voor het jubileum extra aantrekkelijk.

Kraker Trailers zocht naar de beste balans tussen gewichtsbesparing en duurzaamheid en vond dit in de K-Force, Kraker’s schuifvloertrailer met een geschroefd chassis en geschroefde laadbak. De K-Force is niet alleen de allerlichtste schuifvloertrailer, maar ook de sterkste. De uitgebalanceerde combinatie van staal en aluminium levert een forse gewichtsbesparing op tov een standaardtrailer. Een K-Force weegt rond de 7 ton, afhankelijk van de opties.

Het modulaire productieproces is grotendeels geautomatiseerd wat een hoge, constante kwaliteit waarborgt. Door die modulaire bouwwijze is mogelijk om componenten voor assemblage te spuiten in de volautomatische spuitstraat die in de fabriek is geïntegreerd.

De 41 dwarsliggers in de vloerconstructie zorgen voor optimale ondersteuning en stevigheid in de vloer en zijwanden. Optimale stijfheid van de trailer wordt verkregen door versteviging in de bovenhoeken.

Om het 125-jarig bestaan van Kraker Trailers en 30 jaar Kraker-schuifvloertrailers niet zomaar voorbij te laten gaan is er tijdelijk een K-Force Limited Edition verkrijgbaar. Deze K-Force Limited Edition komt met een cash back-actie: bij bestelling en afname van een actie-trailer in 2019 is er een geldteruggave van 3.000 euro

Het is mogelijk om de Limited Edition trailer uit te breiden met een aantal opties.

Kraker Trailers heeft per land een beperkt aantal Limited Edition-trailers beschikbaar gesteld. De actie is gestart op 9 september en loopt tot en met 31 december 2019.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer