Ga naar hoofdinhoud

Kögel BeNeLux breidt activiteiten uit

Kögel breidt zijn verkoop- en serviceactiviteiten in de Benelux verder uit. De uitbreiding gaat gepaard met een nieuwe vestiging voor Kögels eigen dochtermaatschappij Kögel BeNeLux in Kampen. Met deze stap speelt de trailerfabrikant uit Burtenbach in op de gestaag groeiende vraag naar zijn producten in de regio.

Kögel BeNeLux biedt zijn producten nu aan met een uitgebreid serviceaanbod op alle gebieden. De zelfstandige dochtermaatschappij heeft een achtkoppig team van ervaren verkoop- en serviceprofessionals die fungeren als lokale contactpersonen voor klanten en hun landspecifieke behoeften tot in de details kennen. Ronald Kroesen leidt de activiteiten van Kögel BeNeLux in het Nederlandse Kampen. De 54-jarige Kroesen draagt daarmee de verantwoordelijkheid voor alle verkoop-, dealer- en serviceactiviteiten van de traditierijke Beierse onderneming. Hij verheugt zich om verder te bouwen aan de organisatie: “Met de hulp van mijn team zullen wij de marktaanwezigheid van Kögel en Humbaur verder uitbreiden en de relaties met onze klanten versterken. Daarvoor hebben wij een uitgebreid product- en serviceaanbod in ons assortiment opgenomen dat flexibel op de behoeften van onze klanten kunnen worden afgestemd.”

Via directe verkoop hebben klanten onmiddellijk toegang tot het hele productportfolio van de firma Kögel. De nieuwe locatie in Kampen biedt daarvoor de goede setting. Ook de Kögel-trailers van de Novum-generatie maken deel uit van het brede aanbod. Ze combineren compromisloze kwaliteit met een robuuste lichtgewicht constructie en bewustzijn van duurzame logistieke processen. Het beste voorbeeld is de Kögel Cargo Novum. Deze betrouwbare partner voor logistieke ondernemingen die waarde hechten aan een stabiel en duurzaam voertuig, is in verschillende chassis- en opbouwvarianten verkrijgbaar als Kögel Cargo Coil, Rail en Coil Rail. In het bijzonder de Kögel Cargo Novum met extra versterkt chassis, die speciaal voor expediteurs en transportondernemingen in de Benelux-landen is ontwikkeld, biedt voor elke eis een op maat gesneden oplossing.

Dankzij een locatie van meer dan 8.000 m² groot en de vele producten die uit voorraad beschikbaar zijn, kunnen klanten ter plekke hun trailer kopen. Een extra voorraad Kögel Used-trailers biedt daarnaast nog de mogelijkheid om ter plaatse interessante koopjes op de kop te tikken. Bovendien maakt Kögel het zijn klanten met Kögel Rent mogelijk om trailers tegen bijzonder aantrekkelijke voorwaarden aan te schaffen. Aanhangwagenspecialist Humbaur dekt met zijn producten de behoeften af met aanhangwagens en paardentrailers t/m 3.500 kg, aanhangwagens geschikt voor achter de vrachtwagen t/m 18 ton en dieplader aanhangwagens en opleggers t/m 50 ton en is daarmee een ideale aanvulling op het brede aanbod voor klanten.

“Het nieuwe allesomvattende service- en productaanbod ter plaatse laat bij de klant niets te wensen over. Mocht dat toch het geval zijn, dan ontzorgen mijn competente team van verkoop- en serviceprofessionals en ikzelf de klant direct, geheel in lijn met de ondernemingsfilosofie van Kögel: ‘Because we care’. Met onze duurzame, rendabele en toekomstgerichte transportoplossingen zijn wij de competente partner voor de Transport en bouw branche”, zegt Ronald Kroesen.

Het aanbod voor de klanten strekt zich uit van de klassieke verkoop van Kögel nieuw en Kögel Used op een groot showterrein in Kampen tot Kögel Rent, omvangrijke Financial Services en Aftersales volgens hoogwaardige Kögel-normen. Dankzij het competente verkoop- en serviceteam kan op elke wens van de klant snel worden gereageerd en is ook na de aankoop altijd een contactpersoon ter plaatse beschikbaar voor alle vragen. Ook snelle en betrouwbare levering van hoogkwalitatieve onderdelen is in de nieuwe structuren geïntegreerd. Dankzij de nauwe samenwerking met regionale groothandelaren in onderdelen zijn bestelde goederen binnen de kortst mogelijke tijd beschikbaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer