Kögel gaat op zwart met speciale limited edition • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Kögel gaat op zwart met speciale limited edition

Trailerfabrikant Kögel brengt een wel heel speciale versie van haar trailers op de markt: eentje die helemaal zwart is. De Kögel Black Edition is er een in gelimiteerd aantal van 100.

De Black Edition kenmerkt zich door een volledig zwarte uitvoering. Dus een zwart zeil, zwarte lamphouder, zwart chassis, zelfs aan zwarte banden is gedacht.

Kögel combineert het ‘Black’ design van deze exclusieve trailer met een omvangrijke uitrusting: liftas, Alcoa Dura Bright velgen, palletkast voor 24 stuks, binnenverlichting en knipperende zijmarkeringslichten, om maar enkele voorbeelden te noemen.

Tot deze special edition behoort ook een opschrift met trailernummer op de palletkast. Klanten kunt kiezen uit de nummers 1 tot 100*, weliswaar zolang ze beschikbaar zijn.

De Kögel Black Edition 2019 is er in de versies Kögel Cargo, Kögel Mega of Kögel Lightplus van de Novum generatie. Als het maar zwart is.

De voorraad is met 100 stuks voor Nederland beperkt, maar…. (gratis tip) in het buitenland zijn er ook 100 Black Editions (voor elk afzonderlijk land) te bestellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer